Wednesday, July 18, 2007

Tonkatsu



Tonight’s dinner was: Tonkatsu or, Japanese style fried pork. Although rice and a salad usually accompany tonkatsu, I used left over noodles and fresh veggies as a substitute. Tonkatsu uses Japanese style bread crumbs called Panko. This was my second time making tonkatsu. It was delicious, but what a mess!
やった! やった! とんかつを つくれました! ばんごはん: とんかつと 昨日のヌードルと 生やさい でした! とんかつを つくる ことが とても あぶない でしょう? とんかつ たろ じゃなかったけど おいしかった

2 comments:

Anonymous said...

トンカツ!おいしそう!
トンカツ つくったのですね。
すごい!
私は、つくったこと ない。
エミリさんとトンカツ太郎行ってから、
行ってません。
トンカツ食べたい。
でも、weightが心配ね~。

エミリ said...

沖縄に 帰る時に いしょに とんかつ たろに 行きましょう!